perjantai 27. syyskuuta 2013

Kesäasuja

 Täällä Xi'anissakin on ilmat kylmenneet, enää +18C... Joten ajattelin laittaa vielä viimeisiä kesäasuja vaikkakin surkeista kännykkä-peilikuvista otettuina. Jospa marraskuussa poikettaisiin vielä hetki kesässä Hainanissa, mut sen jälkeen nää rievut lähtee paketissa Eurooppaan.
Ostin Japanista yhden vaatteen, se oli tää ylläoleva mekko/tunika. Ihan loisto-ostos. Istuu kuin valettu ja on minusta ihan todella kaunis. Tää löytyi Secondhand storesta Utazusta. Jo pelkästään tän ostoksen takia kannatti käydä kyseisessä paikassa... Lasit on muslimikorttelista, laukku Pieces-merkin köpiksen kentältä hankittu tänä kesänä.
 Farkkushortsit - Vila
Pusero - Uniqlo
Huivi - Iivana Helsinki / Uniqlo 
Lasit & sininen kassi - Muslimikortteli

Työasua:
Musta hame, laukku - Pieces / Kööpenhamina
Toppi - Tosi vanha, Vero moda 
Huivi - Iivana Helsinki/Uniqlo (Uniqlolla on noita huiveja täällä myynnissä... maksavat alle kympin kappale... Arveltiin Kirsin kanssa että on ihan hyvä sijoitus, kun ne Suomessa maksavat ilmeisesti ainakin tuplaten... Ihanan pehmoinen materiaali ja kiva laskeutuvuus)
 Lapsenhoitoasua:
Teeppari: Miss Sixty
Shortsit: Vila
Arskat: Muslimikortteli
  Sulkapalloasua:
Toppi, shortsit: Vila
Arskat, laukku: Muslimikortteli

 Mulla on joku sinivalkoinen kausi menossa. Kaikki on Navy-Whitea. Siihen vähän konjakin värisiä asusteita ja muutapa ei sit tarviikaan...
Kattoo nyt tätäkin. Siis puolet on näissä väreissä. Tarkottaakohan tää et mulla on koti-ikävä?
Työasu:
Hame: Lindex
Toppi: Kiinasta
Laukku: Pieces
Balleriinat: Bianco
Noissa Biancon kuluneissa balleriinoissa tulee hiihdettyä, koska ne on supermukavat ja mun kävelymäärillä (~5km/päivässä) saa helposti rakot millä tahansa huonoilla kengillä. Kävelin viime viikolla yhden kerran yliopistolle (10min yhteen suuntaan) uusilla feikki Tory burcheilla (myös balleriinat) ja rakoikshan se meni... PItäs varmaan ostaa rakkolaastaria et sais ajettua ne sisään. Mä lupaan yrittää ottaa vähän parempitasoisia asukuvia tulevaisuudessa, nyt kun mun kamerakin taas toimii niin vois olla tsäänssejä.

Here in Xi'an, the Autumn is also coming. But it's not snowing like apparently in Jyväskylä this week... It's only +18C. Therefore I decided to put together some of the summer outfits, even though from bad quality mobile phone pictures... I have some sort of Navy-White season going on. Everything should be blue / white and then some conjac colored shoes/bag on top... Does this mean I'm missing Finland? I sure am missing the summer seasons with short skirts and shorts - spending basically the last five months in small clothes it's not easy to put on jeans... Luckily we might still go to Hainan in November - I'm hoping for some more sun and warmth.

2 kommenttia:

  1. Moi. Hassua, mulla on tuo sama teeppari, jossa on kiinatekstiä ja kirsikankukkia. Olen ostanut sen täältä. Kuvasta en ole ihan varma, onko sinulla harmaa vai musta. Omani on musta. Ostin samalla kertaa neljä t-paitaa, mutta tätä kyseistä olen käyttänyt selvästi eniten. Tykkään siitä kovasti :)
    Kiva taas lukea Kiina-päivityksiä :)
    Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! JOo, mulla on toi sekä harmaana että valkoisena - tykkäsin siitä niin kovasti. Onhan se vähän länsimaalaisille tehty, mutta ei haittaa, kun siinä on jotain jujua ihan normaalin päälle. Tykkään tosta harmaastakin ihan hirveesti - syksy kun tulee niin varmaan haluaakin pukea muuta kuin valkoista päälle koko ajan... Luen sun blogia kanssa kovasti, mut jostain syystä aina kun yritän kommentoida niin VPN droppaa:(

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...